Nagyon nincs rendben a közbiztonság a szolnoki kórház környékén

Megosztás

Már nem az első és nem a második erősen problémás, félelmet keltő eset, miközben a rendőröket a jelek szerint nem nagyon zavarja a dolog. Pedig lenne miért intézkedni.

A szomorú tényeket Klára tárta elénk a közösségi médiában. Az olvasók pedig sorra erősítették meg, hogy ez valóban így zajlik és egyáltalán nem egyedi eset, hanem sorozatos.

G. Klára megosztotta azon (hétfői, azaz mai) történetét, miszerint sajnos megint történt “rossz dolog a kórház környékén“. Unokája ma délután 16:30 után jött az iskolából haza. Mivel a Hunor úton a kutyától fél, így a nővérszálló felől ment haza, ahol négy, csapatba verődve magát rendkívül erősnek gondoló gyerek megállította.

Először pénzt kértek tőle, mivel nem volt nála, így cigit kértek volna, majd felajánlották, vegyen petárdát. Ezt is elutasította, majd elindult haza. Ezek után utánadobtak néhány petárdát. “Na ennyit a szolnoki közbiztonságról!” – összegezte történetét Klára. Sajnos nagyon nincs egyedül ezzel a tapasztalattal.

“Szégyen ami a kórház mögött folyik. Már rendőröket sem látni.” “Nem, egyáltalán nem, sőt, ha valamiért beszólunk, csak kioktatást kapunk, nem segítséget.” “Sajnos ez így igaz” – erősítették meg a probléma másik felét Zoltán és Klára.

“Szomorú, hogy ilyen megtörténhet.” “Nemhogy *megtörténhet* , hanem megtörténik folyamatosan és notóriusan. Ezek ilyesmiket nemcsak Magyarországon csinálnak, hanem az egész világon, ahova csak beteszik a lábukat.” “Csaba utcán jöttek végig, itt is dobálták a petárdát. Azért értem én, hogy a küzdősport hasznos, de 4 ellen azért necces, főleg, hogy volt két idősebb is velük. Érdemes lenne ilyenkor rendőrnek szólni, mert később ki tudja, meddig mennek el tettlegességben” – szóltak a további lesújtó vélemények.

Nekünk volt már Szolnokon a környéken hasonló negatív tapasztalatunk? Szerintünk mi lenne a megoldás?

Kapcsolódó cikkek